Uskomme puuhun

Valutec tekee puun käytön lisäämisestä mahdollista. Se on tärkein syy siihen, miksi yrityksemme on olemassa. Näin autamme asiakkaitamme saamaan omasta toiminnastaan kannattavampaa, mikä onkin perusedellytys yrityksemme olemassaolon oikeutukselle.

Alan kehityksen ytimessä toimimalla voimme avoimin aistein vastaanottaa uusia vaikutteita asiakkailtamme, tutkijoilta ja muilta alan toimijoilta. Aktiivisuutemme ansiosta opimme tuntemaan asiakkaittemme prosessit ja ymmärtämään niitä haasteita, joita he kohtaavat voidakseen menestyä omilla markkina-alueillaan.


Tämän osaamisen pohjalta pystymme jatkuvasti kehittämään uudenlaisia ideoita, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kaikkea puutavarakuivaamoista ja älykkäistä ohjausjärjestelmistä aina koulutus- ja huoltopalveluihin. Lisäarvoa tuovia ratkaisuja, jotka mahdollistavat raaka-aineen täyden arvon hyödyntämisen.


Yksinkertaistaen voisi sanoa, että me uskomme puuhun ja haluamme edistää puun valintaa niin rakennus- kuin puusepäntuotteisiinkin itsestään selvänä vaihtoehtona. Tässä onnistuessamme asiakkaamme voivat toimia entistä kannattavammin ja samalla pystymme kehittämään yrityksemme toimintaa entisestään.

Toimintaamme ohjaavat seuraavat ydinarvot: asiantuntemus, kehitys, luotettavuus ja sitoutuminen.

Valutec. Good for Wood.

Jaa Facebookissa