Toimitus ja asennus

Valutecille on kunnia-asia saada kaikki laitteistot käyttövalmiiksi luvattuun toimituspäivään mennessä. Onnistumisemme siinä perustuu vuosien varrella hioutuneen järkevän tuotantosuunnitelman  ohella joustavuuteen, jonka ansiosta kukin kuivausjärjestelmä voidaan nopeasti sovittaa asiakkaan erityistarpeisiin. Jokaisen toimituksen yhteydessä noudatetaan etukäteen sovittua toimintasuunnitelmaa, mikä varmistaa, että Valutec pysyy luvatussa aikataulussa.

Kullakin asiakkaalla on koko toimeksiannon ajan oma nimetty projektipäällikkönsä, mikä helpottaa yhteydenpitoa ja takaa, että projekti hoidetaan laadukkaasti ja tehokkaasti. Asennuksen suorittaa tavallisesti Valutecin kokenut asennustiimi, mutta asiakas voi myös hoitaa asennuksen itse Valutecin työnjohtajan valvonnassa.

Koneet ja valmiit rakennusmoduulit toimitetaan kokonaisina, ja tavoitteena on hoitaa koko asennus aloitusajankohdasta laskettuna noin 10 viikossa. Pyrkimyksenämme on, että kuivaamon runko on katon alla kahden viikon kuluttua aloituksesta, jotta loppuasennukset ja juoksevat laadunvarmistustoimenpiteet voidaan tehdä turvallisesti ja rationaalisesti sisätiloissa. Loppukatselmuksen ja käyttöönoton jälkeen kuivaamo on valmis luovutettavaksi asiakkaalle. Kuivaamoa toimitettaessa vastaava kuivaamonhoitaja saa turvallisuus-, käsittely- ja ohjausjärjestelmäkoulutuksen.

Yhteyshenkilöt

Jaa Facebookissa