Ohjausjärjestelmä

Valutecin simulaattoritekniikka optimoi uudet kuivausohjelmat kapasiteetin, laadun ja sähköenergian kulutuksen suhteen, mikä lyhentää totutusjaksoa.

Valutec on kehittänyt uuden sukupolven mukautuvan ohjausjärjestelmän, joka antaa käyttäjille täydet mahdollisuudet konfiguroida sovelluksensa omien ohjausperiaatteidensa, toimintojensa ja käyttöliittymiensä mukaan. Älykkäät ohjausjärjestelmämme tunnistavat vallitsevat olosuhteet ja mukauttavat prosessin niiden mukaan, mikä tarjoaa mahdollisuuden sovittaa toiminta kuivauksen taloudellisuudelle asetettuihin korkeisiin vaatimuksiin. 

Järjestelmä tarjoaa kanavakuivaamojen ohjaukseen mukautuvan menetelmän, joka muuttaa lämpötiloja ja vetovälejä automaattisesti raaka-aineen ja toivotun loppukosteuden mukaan. Kamarikuivaamoja voidaan ohjata perinteisesti kaavalla tai erilaisilla mukautuvilla kuivausmenetelmillä.

Valutecin ValuSim-simulaattoritekniikan  ansiosta vältytään uusien ohjelmien kalliilta sisäänajojaksoilta, kun ne voidaan optimoida halutun kapasiteetin, laadun ja energiankulutuksen mukaan.

Yhteyshenkilöt

Jaa Facebookissa