Kanavakuivaamo 1-vaiheinen

Valutecin 1-vaihekanava soveltuu lautojen kuivaukseen.

Valutecin 1-vaiheiset kanavakuivaamot on suunniteltu ohuempien lautojen tuotantoon. Tämä kuivaamotyyppi tarjoaa taloudellisen ratkaisun kuivaamotyypin kapasiteettia ja tavoitekosteutta koskevista rajoituksista huolimatta. Vuotuinen kapasiteetti voi olla jopa 35 000 m3 ja tavoitekosteus noin 15–18 %.

Nykyisissä 1-vaiheisissa kanavakuivaamoissa vain perusperiaate on sama kuin ensimmäisissä 60-luvun alun malleissa. Rakenteissa, koneissa, yksityiskohdissa ja ohjausjärjestelmässä olemme käyttäneet samoja laadukkaita ratkaisuja kuin uuden sukupolven kanavakuivaamoissammekin. Kun kapasiteetti ja tavoitekosteus eivät ole tuotannossa ensisijaisessa asemassa, tämä kuivaamotyyppi on usein taloudellisin ratkaisu niin investointien kuin energiankulutuksenkin näkökulmasta. 1-vaiheinen kanavakuivaamo voidaan lisäksi varustaa lämmön talteenottojärjestelmällä.

Toimintaperiaate

Puutavara kuivatetaan kuljetettaessa sitä kuivauskanavassa eri kuivausolosuhteiden läpi. Puutavara syötetään vaunuihin ja kuljetetaan kuljettimella kuivaamon sisäänsyöttöön. Täysautomaattinen syöttöjärjestelmä kuljettaa puutavaran kuivaamon läpi ulossyöttöön. Aksiaalipuhaltimet puhaltavat kiertoilmaa lämpöpattereiden kautta ja puutavaran lomitse sen syöttösuuntaa vasten.

Lataukset

Referenssit

Yhteyshenkilöt

Jaa Facebookissa