Valmatics 4.0

Sahatavaran kuivaus on yksi laadun kannalta kriittisistä prosesseista sahojen tuotannossa. Valmatics 4.0 on uusin ohjausjärjestelmämme, joka on kehitetty Teollisuus 4.0 -hankkeeseen, ja jonka avulla sahat ympäri maailman voivat nyt automatisoida ja optimoida kuivauksen kaikentyyppisissä kuivaamoissa. Prosessin korkea laatu varmistetaan simulaattorein, joihin on ladattu tietoja sadoistatuhansista mittauksista. Tämän ansiosta kuivausprosessien laskenta voidaan alusta loppuun suorittaa erittäin tarkasti.

Valmatics 4.0 on markkinoiden ainoa ohjausjärjestelmä, joka yhdistää simulaattoriteknologian mukautuvaan ohjaukseen tarjoten mahdollisuuden laadun, kapasiteetin ja energiankulutuksen optimointiin. Samanaikaisesti.

Valmatics 4.0:n ansiosta nykyaikaisista TC-kanavakuivaamoista saadaan täysimittainen hyöty. Kuivaamonhoitajan tarvitsee ainoastaan tietää alku- ja tavoitekosteudet ja järjestelmä huolehtii lopusta. Tämä vapauttaa aikaa tärkeämpiin tehtäviin, kuten sahan toiminnan suunnitteluun, laadunvalvontaan ja näytteenottoon.

Miksi on järkevää päivittää Valmatics 4.0 -järjestelmään:

  • Se on rakennettu Teollisuus 4.0:ää varten, ja siinä on integroitu simulaattoriteknologia kaikille kuivaamomalleille.
  • Siinä on markkinoiden ainoa simulaattori perinteisille kanavakuivaamoille ja myös TC-kanavakuivaamoille.
  • Moderni, intuitiivinen käyttöliittymä.
  • Mukautettu käyttöön Siemensin uusimman PLC-teknologian kanssa.
  • Taaksepäin yhteensopivuus päivityskustannusten pienentämiseksi.
  • Parannettu parametrien hallinta.

 

 

 

 

Lataukset

Referenssit

Yhteyshenkilöt

Jaa Facebookissa