Tekniset ratkaisut

Johtavana puutavarakuivaamojen toimittajana hyödynnämme uudelleenajattelun mahdollisuuksia, joita tutkimuksen etulinjassa oleminen tarjoaa. Tämä kattaa kaiken mahdollisen voidaksemme koko ajan tarjota ratkaisuja, jotka täyttävät tuotteillemme asettamamme kovat vaatimukset. Osaamisemme, kokemuksemme ja kansainvälisen johtavan tutkimustyömme perusteella olemme kehittäneet useita teknisiä ratkaisuja.

Puhaltimet

Aksiaalipuhaltimet optimoidaan saavuttamaan korkeimmat mahdolliset tehosuhteet. Puhaltimien halkaisijat ovat 800–1 600 mm säädettävin tai kiintein siivin. Yli 90 asteen käyttölämpötiloihin toimitetaan ilmajäähdytteiset moottorit, joissa ulkoinen jäähdytyspuhallin syöttää jäähdytysilmaa kullekin moottorille.

Viirat

Sekä omat kokemuksemme että riippumattomat tutkimustulokset osoittavat, että riittävä ilmamäärä ja siten puutavarakuormien läpi kulkevan ilman nopeus ovat ratkaisevassa asemassa optimaalisen tuloksen kannalta. Tämä saavutetaan hyvällä aerodynamiikalla, tehokkailla ja riittävätehoisilla puhaltimilla sekä tehokkailla tiivisteillä. Valutecilla on tarjota hyvin kehittynyt puutavarakuorman ympärille suunniteltu tiivistejärjestelmä, joka ehkäisee energiavuotoja ja tarpeetonta kosteuden leviämistä:

• Kiinteät EPDM-kumista tai polyamidikankaasta valmistetut sivu- ja kattoviirat.

• Säädettävät sivuviirat, joissa manuaalinen käyttömekanismi.

• Painoraamiin integroidut kattoviirat.

Puutavaran syöttö

Kestävillä kuivaamovaunuilla ja hyvin tasapainotetulla kiskojärjestelmällä varustettu kuormansyöttöjärjestelmä. Täysautomaattinen syöttöjärjestelmä sisään- ja ulossyöttökuljettimen tiivistystoiminnolla.

Ovet

Jäykät ovilevyt alumiinia tai ruostumatonta terästä. Levyt on valmistettu vastaavista elementeistä ja saumajärjestelmistä kuin muukin rakennuskokonaisuus. Mineraalivillaeristys ja profiloidut peitelevyt eristävät hyvin lämpöä ja ääntä. Elementtejä pitää yhdessä tiivisteellä varustettu ulkokehys. Laakeroidut tapit puristavat oven kehykset tehokkaasti tiivistepintaa vasten. Ovinostin sähkötoimisella pystyvinssillä.

Yhteyshenkilöt

Jaa Facebookissa