Uutiset

Pysymme kurssissa

Jokainen saha voi luottaa siihen, että me Valutecilla emme koskaan tingi kehitystyöstä. Viime aikoina olemme tämän seurauksena kehittäneet kuivaamojemme rakennetta ja lisänneet useita uusia ominaisuuksia Valmatics 4.0 -ohjausjärjestelmäämme. Nämä parannukset parantavat puunkuivauksen laatua ja tehokkuutta entisestään.

Parin viime vuoden aikana suurella osalla sahateollisuudesta ollut rankkaa, joten tuntuu hyvältä esitellä viimeaikainen edistyksemme.

Valmatics 4.0:n ohjausjärjestelmässämme olemme parantaneet kosteuspitoisuuden laskentamallia, joka voi nyt laskea lopullisen kosteuspitoisuuden noin yhden prosentin tarkkuudella. Malli perustuu koneoppimiseen ja mahdollistaa lämpötilan ja ilmanvaihdon automaattisen säädön. Olemme kehittäneet myös useita älykkäitä sähkön- ja energiansäästötoimintoja.

Nämä tekijät varmistavat kustannustehokkaamman kuivausprosessin ja juuri oikeanlaatuiset lopputuotteet. Olemme myös tarkastelleet vastuullisuustuloksiamme huolellisesti, jotta jokainen saha voi luottaa siihen, että investointi Valutec-puukuivaamoon on linjassa monien sahojen korkeiden ilmastotavoitteiden kanssa. Monet pitävät alaamme johtavana toimijana ilmastonmuutoksessa. Mielestämme aivan oikein - puutuotteiden käytön lisääminen on tärkeä osa tulevaisuutta.

Toivotan teille kaikille mukavaa kesää!
Mikko Pitkänen

Yhteyshenkilöt

Jaa Facebookissa