Uutiset

Addtech ostaa Valutec Group AB: n

Addtech-konsernin liiketoiminta-alue Addtech Industrial Process allekirjoitti perjantaina sopimuksen 86 prosentin osuudesta Valutec Group AB: n osakkeista.

”Valutec sopii erittäin hyvin nykyiseen Industrial Process liiketoiminta-alueeseemme. Yrityskaupan myötä jatkamme asemamme kehittämistä ja vahvistamista metsäteollisuudessa. Valutecilla on useita uraauurtavia patentteja ja se on yksi alansa markkinajohtajista, Addtechin toimitusjohtaja Niklas Stenberg sanoo.

Addtechin liiketoiminta-ajatuksena on hankkia kannattavia ja menestyviä yrityksiä ja antaa niiden jatkaa toimintaansa itsenäisinä kokonaisuuksina.

”Valutecilla on ollut pitkäaikaiset omistajat ja jatkuvaa kehitystä, joka veljillä Andersilla, Matsilla ja Pähr Lövgrenillä on ollut strategiana siitä lähtien, kun he perustivat perheyrityksen ja rakensivat ensimmäisen puukuivaamonsa vuonna 1970. Nyt kun he ovat löytäneet uuden pääomistajan Addtechista samalla filosofialla, tuntuu yritysostos erittäin turvalliselta ja innostavalta tulevaisuutta ajatellen ", sanoo Valutecin paikallisjohtaja Mikko Pitkänen.

Yhteyshenkilöt

Jaa Facebookissa