Uutiset

Arto Näkki kertoo

Valutecin uusi koneinsinööri Arto Näkki on keskittynyt vuoden 2018 aikana kuivaamojen modernisointiin ja tehostamiseen. Arto valmistui Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2013 ja on sen jälkeen työskennellyt pääasiassa norjalaisessa yrityksessä, joka valmistaa meriympäristöissä käytettäviä lämpökompensaattoreita lähinnä öljyteollisuuden tarpeisiin.

Arto Näkki kertoo

– Näin edellisessä työssäni lukuisia öljynporauslauttoja ja lentokenttiä ympäri maailman ja matkapäiviä kertyi vuodessa 200, mikä oli mielestäni liikaa. Halusin innostavan työn kotimaassa, joten hakeuduin Valutecin palvelukseen, sanoo Arto, joka on tuore tyttövauvan isä.

Monet Valutecin asiakkaat, jotka ovat uudistamassa olemassa olevaa kuivaamoaan, ovat päätyneet Arton ja hänen kollegansa Juha Pöylijoen puheille.
– Meillä on täällä 11 työntekijää, joten jokaisen harteilla lepää melko suuri vastuu. Saan mielestäni melko vapaat kädet projekteissa ja pidän siitä järjestelystä. Toisin kuin Ruotsissa, kuivaamot eivät ole Suomessa yhtä standardoituja, mikä tekee projekteista jännittäviä, hän sanoo.
Myös Artolle on löytynyt lisää tekemistä Venäjällä, ja Valutecin toimisto Pietarissa on saanut lisää kontakteja.
– Myös niillä markkinoilla tarvitaan palveluitamme, kun he uudistavat kuivaamojaan.

Yhteyshenkilöt

Jaa Facebookissa