Uutiset

Osoitus siitä, että toimimme oikein

Jälleen yksi Valutecin toimintavuosi lähestyy loppuaan. Puutavaran kuivaaminen kehittyy edelleen. TC-kanavakuivaamomme ovat tämän vuoden aikana löytäneet tiensä uusille markkina-alueille.

Lisäksi niiden markkinaosuus kasvaa alueilla, joilla ne ovat saaneet jalansijan jo kauan sitten. Lisäksi yhä useammat valitsevat Valmatics-ohjausjärjestelmämme.

Viemme kehitystä eteenpäin tekemällä yhteistyötä sahojen ja korkeakoulujen kanssa. Uskallan sanoa, että olemme se kuivaamotoimittaja, joka osallistuu useimpiin toimialamme yhteistyöprojekteihin ja aloittaa eniten kehitysprojekteja.

Olemme osoittaneet, että meillä riittää kärsivällisyyttä uusien ratkaisujen tuomiseen markkinoille. Se, että sahat valitsevat ne, osoittaa, että olemme oikealla tiellä. Samoin se, että kilpailijat seuraavat meitä ja täydentävät tarjontaansa meiltä peräisin olevilla ratkaisuilla.

Valutec pyrkii jatkuvasti tekemään puusta kilpailukykyisemmän materiaalin. Siksi meidän täytyy jatkuvasti kehittää puutavaran kuivaamista siten, että kosteusprosentti hallitaan tarkasti monista tuntemattomista muuttujista ja vaihteluista saman puutavaraerän sisällä huolimatta. Kerromme tuotteidemme kehittämisestä seuraavassa uutistiedotteessamme. Siinä keskitytään tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Tulossa on monia mielenkiintoisia ideoita, joten uutiskirje kannattaa lukea!

Oikein hyvää joulua ja uutta vuotta toivottaa

Mikko Pitkänen

Jaa Facebookissa