Uutiset

Luottavaisin mielin kohti valoisampia aikoja

On aika tehdä yhteenveto kuluneesta vuodesta ja luoda silmäys vuoteen 2024. Alalla koettujen todella kukoistavien vuosien jälkeen vuonna 2023 painettiin kunnolla jarrua. Talouden epävarmuus ei rajoittunut meidän alaamme, vaan se on leimannut monia yhteiskunnan osia.

Rohkenen väittää, että sahateollisuus on yksi niistä aloista, joilla on ehdottomasti parhaat valmiudet selviytyä tällaisista heilahteluista. Tärkeitä tekijöitä ovat pitkän aikavälin lähestymistapa ja tieto siitä, että noususuhdanne alkaa taas aikanaan. Se luo turvallisuutta prosessien hiomiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen vaikeinakin aikoina. On hienoa olla mukana sellaisessa toiminnassa.

Haluan ilmaista kiitollisuuteni sekä luottamuksesta että yhteistyöstä kuluneen vuoden aikana. Tulevaisuuden suhteen on syytä olla toiveikas, ja markkinatilanteesta huolimatta teemme parhaamme antaaksemme teille tukea ja lisätäksemme puun käyttöä.

Tunnet meidät valutecilaiset, joten tiedät, että haluamme olla eturintamassa. Kestävä kehitys on alue, jolla olemme viime vuosina omaksuneet kokonaisvaltaisen lähestymistavan ja haluamme johtaa alamme kehitystä.

Näemme kestävän kehityksen myös laadun osa-alueena, jossa työnämme on jättää mahdollisimman pieni ilmastojalanjälki fiksujen materiaalivalintojen ja rakenteiden avulla. Lisäksi näemme sen sosiaalisena kestävyytenä, jossa keskeisiä asioita ovat työympäristö ja kuivaamoon liittyvä turvallisuus. Meille kestävän kehityksen taloudellisessa näkökulmassa on pitkälti kyse sellaisten laitosten suunnittelusta, jotka pystyvät toimittamaan markkinoiden parhaat kuivausprosessit erittäin pitkällä aikavälillä.

Odotamme, että tapaamme taas vuonna 2024.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Terveisin
Mikko Pitkänen

Yhteyshenkilöt

Jaa Facebookissa