Uutiset

Tapaa Valutec Lignassa!

Valutec tuo Hannoverin messuille asiantuntijatiiminsä ja TC-kanavakuivaamon Virtual Reality Tourin!

Valutec on luonnollisesti näytteilleasettajana Ligna-messuilla, jotka järjestetään 22.–26. toukokuuta Hannoverissa. Yritys lähettää messuille oman asiantuntijatiiminsä.
– Lähdemme sinne kuulemaan sahojen ajankohtaisista haasteista ja tarpeista. Kehityspuolella tapahtuu paljon, ja olen varma, että tulemme käymään monia kiinnostavia keskusteluja, sanoo Valutecin markkinointipäällikkö Eric Johansson.

Maailman johtavana kanavakuivaamojen toimittajana Valutec tulee myös esittelemään uuden sukupolven TC-kanavakuivaamonsa, jossa suuri kapasiteetti ja laatu yhdistyvät lyömättömään joustavuuteen.
– Tämä kuivaamo tehostaa tuotantoprosessia monilla sahoilla, kun kuivaamon käyttäjä saa täyden vapauden yhdistellä eri mittoja ja tavoitekosteuksia. Helpottaaksemme kuivaamon hahmottamista niin ulkomuodon kuin toiminnankin osalta tarjoamme kävijöille tilaisuuden virtual reality -kokemukseen, jossa pääsee kulkemaan ympäri TC-kuivaamoa, Eric kertoo.

Lisäksi Valutec demonstroi Valmatics-ohjausjärjestelmäänsä, maailman ainoaa ohjausjärjestelmää, joka sisältää myös simulaattorin (Valusim). Tämän yhdistelmän ansiosta voimme luoda mahdollisuudet kuivausohjelman optimointiin kapasiteetin, laadun ja energiankulutuksen suhteen.
– Se vähentää laatupuutteista syntyviä kustannuksia ja lyhentää sisäänajoaikaa. Sillä on nopea vaikutus sahojen tulokseen, Eric toteaa.

Löydät Valutecin, joka voitti toimialansa lehden, Holzkurierin,arvostetun huomionosoituksen „Sägewerksausstatter des Jahres 2017“, hallista 25, osastolta D23.

Jaa Facebookissa