Uutiset

Tervetuloa takaisin, Timo!

Toimimme monilla markkinoilla eri puolilla maailmaa, ja jokaisella markkina-alueella on omat erityiset edellytyksensä sille, miten sahateollisuus toimii ja kehittyy. Se, että pystyy tekemään työnsä hyvin, perustuu aina tietoon, pitkäjänteisyyteen ja halukkuuteen kehittyä jatkuvasti.

Siksi rekrytoimme Timo Kanervan. Monet teistä varmasti muistavat hänet WSAB:n liiketoiminta-alueen johtajana. Timolla on yhteensä yli 20 vuoden kokemus johtotehtävistä sahateollisuuden eri osa-alueilla. Olen vakuuttunut, että hänen perusteelliset tietonsa erityisesti Suomen ja Venäjän markkinoista ovat asiakkaiden kannalta erittäin hyödyllisiä.

Vuoden 2016 aikana olemme jatkaneet laajaa panostustamme tarjontamme kehittämiseen. Tuttuun tapaan kehitämme laitoksiamme, mihin on sisältynyt sekä uusia kuormansiirtojärjestelmiä että ohjausjärjestelmien kehittämistä. Olemme yhdessä eri laitosten ja alalla toimivien kumppaneiden kanssa mukana yli kymmenessä rinnakkaisessa kehitysprojektissa. Niissä tavoitteemme on löytää keinoja, joilla laitokset voivat tuottaa lisäarvoa tehostamalla kuivausprosesseja ja käyttäjien työturvallisuutta.

Myös se on todiste siitä, että Valutec pitää pitkäjänteistä kehitystä ensiarvoisen tärkeänä.

Terveisin
Mikko Pitkänen

Jaa Facebookissa